10 تا از بهترین نرم افزار هوش تجاری ⭐【آپدیت1403】✅
امروزه با پیشرفت تکنولوژی، کسب و کارها نیز پیشرفته شده اند و دوره جدیدی در کارهای مختلف ایجاد شده است. به همین خاطر مدیریت و کنترل کسب و کارها نیز تغییر کرده و به روش های مدرن تری انجام می گیرد. یکی از بهترین روش ها برای کنترل و مدیریت امور، استفاده از بهترین نرم افزار هوش تجاری می باشد. این نوع نرم افزارها با ظرفیت بسیار بالا، قابلیت کنترل حجم بالای از داده ها را دارند. به کمک این برنامه ها می توان اطلاعات مربوط به یک شرکت را کنترل کرد. ما در تلاشیم تا در این مقاله شما را با نحوه عملکرد این نرم افزارها آشنا کنیم. از این که ما را تا انتهای مقاله در مجله حسابدارا همراهی می کنید، بسیار سپاسگزاریم.
استفاده از بهترین نرم افزار هوش تجاری
با استفاده از این نوع نرم افزارهای مدرن و پیشرفته می توان بخش های مختلف یک شرکت را تجزیه و تحلیل کرده و سبب افزایش کارآیی و راندمان شرکت شد. در هر شرکت یک سری اطلاعات باید توسط متخصصان کشف شده و مورد بررسی قرار بگیرند، امروزه تمام این فرآیند ها توسط بهترین نرم افزار هوش تجاری انجام می گیرد. این نوع نرم افزار ها با هدف جمع آوری حجم گسترده ای از اطلاعات ساخته شده اند که به راحتی تجزیه و تحلیل شده و مورد بررسی قرار بگیرند.
این نوع نرم افزارها قابلیت ارزش گذاری کسب و کار های مختلف موجود در دنیای تجارت را دارند و علاوه بر آن می توانند پیش بینی های آنلاین از کار ها و اقدامات یک شرکت را در اختیار کارفرمای مربوطه قرار دهد. با پیشرفت علم، دنیای تجارت نیز رو به پیشرفت بوده و با روی کار آمدن این نرم افزار ها، کسب و کار ها با دقت بسیار بالایی کنترل شده و مدیریت می شوند.
از آن جایی که تمام کسب و کار ها همواره در حال توسعه و پیشرفت می باشند، مدیریت آن ها نیز نیاز به تحولی بزرگ دارد. نرم افزار های هوش تجاری، سبب پیدایش تحویلی عظیم در این عرصه می شوند و تمام اقدامات مربوط به مدیریت یک شرکت و یا اداره را با دقت بالایی انجام می دهند. این نرم افزار ها با تمرکز بر روی تحلیل داده ها، در تصمیم گیری های درست مدیران بسیار موثر می باشند.
مطلب پیشنهادی: مدیریت ارتباط با مشتری
بهترین نرم افزار هوش تجاری کدام است؟
گرد آوری داده های مختلف موجود در یک کسب و کار امری سخت و زمان بر می باشد که امروزه با پیدایش نرم افزار های هوش تجاری آسان شده است. این نرم افزار ها حجم بالایی از اطلاعات را استخراج کرده و سپس به تجزیه و تحلیل آن ها می پردازند. همچنین با بررسی دقیق این اطلاعات شرایطی فراهم می شود تا ارتباط بین داده ها نیز مشخص شود. در نتیجه یک روند مشخص و کامل برای هر کسب و کار تعیین می شود و مدیر راه درستی را برای اداره کسب و کار خود پیدا خواهد کرد.
با گسترش تکنولوژی نرم افزار های مختلفی ساخته شده و مورد استفاده قرار می گیرند که می توانند به مدیریت کسب و کار ها کمک کنند. به دلیل اهمیت بالا و کاربرد فراوان این محصولات و در جهت استفاده مدیران کسب و کار ها از بهترین نرم افزار هوش تجاری می توان به پنج مورد از برجسته ترین نمونه ها اشاره کرد.
در ادامه به معرفی 10 نمونه از بهترین نرم افزار هوش تجاری می پردازیم و ویژگی های هرکدام را به اختصار توضیح می دهیم. در مجله حسابدارا همراه ما باشید.
POWER BI
این نرم افزار را به عنوان رهبر تمام نرم افزار های هوش تجاری می شناسند. شرکت مایکروسافت این محصول را ساخته است و محیط این برنامه برای افراد بسیار آشنا می باشد. همین امر سبب شده تا کار با این نرم افزار نسبت به دیگر نمونه ها آسان تر باشد. این نرم افزار به دلیل ویژگی های برجسته ای که دارد به عنوان بهترین نرم افزار هوش تجاری شناخته شده است.
کاربران با استفاده از این نرم افزار می توانند اطلاعات را به صورت بصری دریافت نموده و آن ها را تجزیه و تحلیل کنند. این محصول دارای نسخه موبایل نیز می باشد تا افراد بتوانند در هر زمان و مکانی به این نرم افزار دسترسی داشته باشند. کارآیی این نرم افزار بسیار زیاد است و برای اکثر کسب و کار های کوچک تا بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به کارآیی و کیفیت بالا، قیمت آن نیز بسیار مناسب می باشد.
Tableau
این نرم افزار می تواند به تمام نیاز های شما از هوش تجاری پاسخ دهد، این محصول هم بر روی سرور ها نصب می شود و هم این که می توان از قابلیت سرویس ابری آن استفاده کرد. هم چنین این نرم افزار را در نسخه های مختلفی منتشر می کنند تا برای تمام کسب و کار ها قابل استفاده باشند. از این رو این محصول را در کسب و کار های مختلفی مانند بانکداری ها، بخش بهداشت و درمان، خرید، فروش و بازاریابی مورد استفاده قرار می دهند.
این محصولات با قدرت بسیار بالایی، ارتباط میان داده های جمع آوری شده را تشخیص می دهد و با تحلیل های بسیار ساده ای سبب افزایش درک کاربران می شود. در کسب و کار های هوشمند بسیار مفید بوده و با کمک الگوریتم های محاسباتی، سبب افزایش موفقیت کسب و کار ها می شود. به همین خاطر آن را به عنوان بهترین نرم افزار هوش تجاری معرفی کرده اند.
ویژگی های نرم افزار Tableau:
- سرعت بسیار بالا در تجزیه و تحلیل اطلاعات
- قابلیت استفاده به صورت ابری و محلی
- قدرت بسیار بالا در تشخیص ارتباط بین داده ها
- به کار گیری الگوریتم های مختلف در محاسبات
- دارای پشتیبانی قدرتمند از منابع اطلاعات مختلف
- قابلیت تصویر سازی فوق العاده قوی
- دارای میز کار بسیار راحت
- دارای نسخه های مختلف اندروید و IOS
- دارای نسخه آزمایشی و استفاده رایگان از نرم افزار برای ۱۴ روز
- آنالیز هوشمند داده ها بر مبنی دوره های زمانی مختلف و جغرافیای داده ها
QlikSense
این نرم افزار توسط یک شرکت معتبر به نام QLIK ساخته شده است. این شرکت با هدف دسترسی تمام کارمندان به همه اطلاعات و داده های یک شرکت، نرم افزار مناسبی را تولید کرده است. این نرم افزار دارای موتور بسیار قدرتمند و سریعی می باشد و در زمان بسیار کوتاهی داده های مورد نیاز را پیدا کرده و آن ها را به یکدیگر ارتباط می دهد. این نرم افزار به عنوان بهترین نرم افزار هوش تجاری، با استفاده از تحلیل داده ها نمودار ها و چارت های دقیقی را فراهم کرده و در اختیار کاربر قرار می دهد.
ویژگی های نرم افزار هوش تجاری QLIK:
- کشیدن و رها کردن داده ها با سرعت بالایی انجام می گیرد.
- جستجوی اطلاعات به صورت کاملا هوشمند انجام می گیرد.
- کارمندان می توانند در هر ساعتی از طول روز به نتایج حاصل از تجریه و تحلیل اطلاعات دسترسی داشته باشند.
- نحوه کار با آن ساده می باشد.
- امنیت این نرم افزار بسیار بالا می باشد.
- سرعت دسترسی به اطلاعات بالا بوده و تجزیه و تحلیل آن ها با دقت زیادی انجام می شود.
- دارای داشبرد بصری فوق العاده با کیفیتی می باشد.
- قابلیت کاوش انجمنی
Domo
یکی دیگر از پر طرفدار ترین نرم افزار های هوش تجاری این نرم افزار می باشد که بر پایه سرویس های ابری ساخته شده است. نسخه های مختلفی از این نرم افزار ساخته شده و به بازار عرضه می گردد تا برای انواع کسب و کار ها قابل استفاده باشد. سرعت بسیار بالا و قدرت خارق العاده این نرم افزار در تحلیل و بررسی داده ها سبب شده تا به عنوان بهترین نرم افزار هوش تجاری شناخته شود.
این نرم افزار به گونه ای طراحی شده است که قابلیت ایجاد همکاری شبکه ای را داشته باشد و مدیرن شرکت های مختلف بتوانند نظرات و تجربیات خود را در مورد این نرم افزار به اشتراک بگذارند.
ویژگی های نرم افزار DOMO:
- این نرم افزار دارای ابزار های مناسبی برای جستجوی پیشرفته می باشد.
- اتخاذ تصمیمات بر پایه داده های جمع آوری شده
- قابل دسترسی با استفاده از گوشی موبایل
- مدیریت و کنترل کارکنان شرکت
- بهبود روند همکاری های سازمانی
SAP Business
این نرم افزار با قابلیت های فراوانی که دارد به عنوان بهترین نرم افزار هوش تجاری شناخته شده است. SAP Business Intelligence در بهینه سازی کسب و کار ها بسیار موثر واقع شده است. کاربران با استفاده از این نرم افزار می توانند مشکلات موجود در کسب و کار خود را شناخته و به دنبال یک راه حل منطقی برای آن باشند. این محصول به گونه ای طراحی شده است که تمام بخش های یک کسب و کار را به صورت یکپارچه و هماهنگ می کند. طبق تحقیقات انجام شده، نزدیک به ۲۰ درصد کسب و کار ها در کل دنیا از این نرم افزار استفاده می کنند.
این نرم افزار مجموعه ای از بهترین و کاربردی ترین ابزار ها را برای جمع آوری اطلاعات و درک رابطه بین آن ها فراهم کرده و در اختیار کاربران قرار می دهد. راه حل های ارائه شده توسط این محصول به دو دسته اصلی مدیریت پایگاه داده و راه حل های تحلیلی تقسیم بندی می شوند.
هدف از ساخت نرم افزار های هوش تجاری
این نرم افزار ها با هدف ارتقا عملکرد شرکت ها ساخته شده اند. در حقیقت این نوع از نرم افزار ها به شرکت ها کمک می کنند تا بتوانند بهترین تصمیمات را گرفته و در نتیجه سبب افزایش کارآیی و درآمد خود شوند. این نرم افزار ها با استفاده از ابزار های مختلف به تجزیه و تحلیل داده های یک شرکت پرداخته و از این طریق به مدیریت هوشمندانه شرکت ها می پردازند.
هدف از ساخت بهترین نرم افزار هوش تجاری این است که اطلاعات شرکت را در یک مکان جمع آوری کرده و به صورت مصور به کاربر نشان می دهد. همچنین این نرم افزار ها داده ها را به درستی تجزیه و تحلیل کرده و راندمان شرکت را بالا می برد.
اگر بخواهیم اهداف پژوهشگران و محققان را از ساخت نرم افزار های تجاری به صورت موردی بیان کنیم، باید بگوییم که این محصولات ساخته می شوند تا:
- تعداد زیادی از داده ها را در یک مجموعه گردآوری کنند.
- اطلاعات را به صورت مصور برای کاربران به نمایش بگذارد.
- سبب افزایش کارآیی و راندمان در کسب و کار ها شوند.
- اطلاعات مربوط به بخش های مختلف را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.
- به مدیران کمک کنند تا در رفع مشکلات موفق تر ظاهر شوند.
کلام آخر
امروزه با پیشرفت تکنولوژی، نرم افزار های هوش تجاری مختلفی ساخته شده اند که هر کدام از آن ها دارای امکانات منحصر به فردی می باشند. بهترین نرم افزار هوش تجاری باید به گونه ای ساخته شده باشد که بتواند داده ها و اطلاعات مناسبی را در مورد کسب و کار افراد در اختیارشان قرار دهد. همچنین این نوع نرم افزار باید بتواند با سرعت بالایی داده ها را تجزیه و تحلیل کرده و ارتباط بین آن ها را به دست آورد. از این که تا پایان مقاله کنار ما بودید، بی نهایت سپاسگزاریم، لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برایمان کامنت کنید.