10 تا از بهترین وکیل مالیاتی در شیراز 👨⚖️【آپدیت1403】✅
این که فردی در مجموعه شما مسئولیت امور مالیاتی را به عهده بگیرد، می تواند هزینه های شما را به شدت کاهش دهد. برای این که بتوانید با خیالی آسوده مسئولیت امور مالیاتی خود را به او بسپارید، باید علاوه بر دانش حقوقی نسبت به قوانین این حوزه، دانش حسابداری و امور مالی را نیز داشته باشد. به شخصی که این ویژگی ها را دارد وکیل مالیاتی گفته می شود و ما قصد داریم در این مقاله به معرفی 10 مورد از بهترین وکیل مالیاتی در شیراز بپردازیم.
بهترین وکیل مالیاتی در شیراز کیست؟
اگر قصد دارید برای کسب و کار خود با بهترین مشاوره مالیاتی در شیراز گفتگویی داشته باشید و به دنبال بهترین وکیل مالیاتی در شیراز هستید، در ادامه به معرفی تعدادی از بهترین افراد در حوزه امور مالیاتی می پردازیم. به خاطر داشته باشید که انتخاب بهترین وکیل مالیاتی، به موارد متعددی بستگی دارد و بزرگترین ویژگی این شخص تسلط به مسائل مالی و حسابداری و البته امور مرتبط با حقوق و قوانین مالیاتی است. برای انتخاب بهتر، پیشنهاد می کنیم که با گرفتن وقت و مشاوره حضوری از داشتن پرونده های متعدد موفق و البته مرتبط با مالیات و مسائل مالی، در رزومه وکیل خود مطمئن شوید.
بهترین وکیل مالیاتی در ایران
جهت اطلاع از آدرس و شماره تماس، کلیک کنید!
در این راستا بیشتر مطالعه کنید: بهترین وکیل مالیاتی در تهران
عباس عباسی کشکولی
آقای کشکولی وکیل پایه یک دادگستری هستند و در حال حاضر در کانون وکلای کهکیلویه و بویراحمد عضویت دارند. آخرین مدرک ایشان، کارشناسی ارشد حقوق خصوصی از دانشگاه تهران می باشد و جزو متخصصین حوزه دیوان عدالت اداری هستند و یکی از مهم ترین ویژگی های ایشان داشتن پرونده های متعدد مالی است که کمک می کند تجربه بالایی در امور مربوط به مالیات نیز داشته باشند.
آدرس دفتر: شیراز، معالی آباد، نبش خیابان دوستان، ساختمان الهیه، طبقه چهارم، واحد c
شماره تماس: 09128491282
سحر ایزدی
خانم دکتر سحر ایزدی وکیل پایه یک دادگستری هستند که در انجام انواع پرونده های حقوقی از جمله پرونده های ملکی، مالی، خانوادگی و … تخصص دارند. فعالیت های خانم ایزدی فقط به شکل حضوری نیست و شما می توانید با مشاوره تلفنی نیز از خدمات ایشان بهره مند شوید.
آدرس دفتر: شیراز، رحمت آباد، روبروی بیمارستان فرهمندفر
شماره تماس: 09171249610
محسن مرادی
آقای محسن مرادی بیش از 11 سال سابقه فعالیت در قالب وکیل پایه یک دادگستری را داشته و پرونده های متعددی مالی را در رزومه خود دارند. مدرک آقای مرادی کارشناسی ارشد حقوق خصوصی می باشد.
آدرس دفتر: شیراز، بلوار رحمت، خیابان بنی هاشمی، جنب شورای حل اختلاف شماره ۲ شیراز
شماره تماس: ۰۹۱۷۲۴۴۸۴۹۷
بابک گودرزی
آقای بابک گودرزی یکی دیگر از وکلای شهر شیراز است که می تواند به عنوان بهترین وکیل مالیاتی، وکیل پرونده شما باشد. آقای گودرزی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی خود را از دانشگاه گیلان دریافت نموده و البته وکیل پایه یک دادگستری هستند که به جز پرونده های مالی، در پرونده های مرتبط با امور خانوادگی، آپارتمان نشینی و همسایگی و البته جرایم علیه شخص و هویت نیز فعالیت دارند.
آدرس دفتر: شیراز، خیابان سعدی، کوچه 6، پاساژ ایران ماشین، طبقه دوم، واحد هفتم
شماره تماس: 09172238189
سید محمد مهدی رئیس زاده
مهم ترین تخصص آقای سید محمد مهدی رئیس زاده، را می توان به حوزه دیوان عدالت اداری شهر شیراز نسبت داد. وی وکیل پایه یک دادگستری بوده و در پرونده های حقوقی و کیفری فعالیت داشته اند و سابقه کار ایشان به بیش از 30 سال می رسد و در نتیجه تجربه کاری بسیار خوبی دارند.
آدرس دفتر: شیراز، خیابان پستچی، خیابان سید جمال الدین، طبقه فوقانی قنادی گل ها، طبقه 3
شماره تماس: 09173047184
لیست بالا بخش کوچکی از بهترین وکلای مالیاتی در شهر شیراز است و شما می توانید پس از انتخاب وکیل مالیاتی خود از لیست بالا، جهت مشاوره از طریق شماره تماس و یا آدرس اقدام نمایید. (پیشنهاد می کنیم حتما قبل از مراجعه حضوری، از طریق تلفنی هماهنگی های لازم را انجام دهید.) به یاد داشته باشید دانش به روز و تجربه بالا در زمینه قوانین مالیاتی، امور مالی و البته حقوقی می تواند به موفقیت پرونده مالیاتی شما، کمک به سزایی کند. روابط عمومی خوب یک وکیل مالیاتی به حل شدن بهتر و سریع تر مشکلات مالی می انجامد و در نهایت هر چه وکیل مالیاتی شما کارکشته تر باشد، هزینه های شما کاهش خواهد یافت.
انواع مالیات در ایران کدام است؟
همان طور که می دانید و مکرر به آن اشاره کردیم یکی از ویژگی های بهترین وکیل مالیاتی در شیراز یا هر شهر دیگری، آشنایی کامل با قوانین مالیاتی است. این قوانین هر چند وقت یک بار دچار تغییر و تحول می شوند و وکیل مالیاتی باید اشراف کامل نسبت به جدیدترین قوانین مالیاتی داشته باشد. مالیات انواع متفاوتی دارد که قوانین و محاسبات مربوط به هر یک با دیگری تفاوت دارد. در ادامه به تعریف انواع مالیات در ایران می پردازیم.
انواع مالیات
- مالیات بر ارث: با این مورد زمانی مواجه خواهید شد که اموال منقول یا غیر منقولی (چه در ایران چه خارج از کشور) فردی به شکل ارث به شما منتقل شود و در این صورت شما مشمول پرداخت مالیات ارث خواهید بود.
- مالیات بر ارزش افزوده: برای درک بهتر این نوع مالیات روی پاکت یکی از مواد غذایی را به دقت مطالعه کنید، شما با مبلغی به نام مالیات با ارزش افزوده مواجه می شوید که در کنار مبلغ تولید نوشته شده و جمع این دو، پول پرداختی شما به سوپر مارکت خواهد بود. این مالیات بر اساس نوع، ارزش و … مواد اولیه و محصول نهایی بر تولید کننده اعمال می شود و تولید کننده نیز این مبلغ را از مشتری نهایی (خود شما) دریافت می کند.
- مالیات بر درآمد املاک: در شرایطی که شما یک ملک را بخرید، اجاره دهید، بفروشید و یا خانه خالی داشته باشید (حتی سرقفلی) شما مشمول پرداخت مالیات بر درآمد املاک خواهید بود.
- مالیات بر مصرف: برخی از کالاها هستند که دولت بر روی آن ها مالیات تعیین می کند و در صورتی که مصرف شما بیشتر باشد، مالیات بیشتری پرداخت خواهید کرد. از جمله این کلاها می توان به ماشین، سیگار، خاویار، لوازم خانگی، رستوران، لوازم آرایشی، لوازم بهداشتی، پوشاک و … اشاره کرد.
- مالیات بر درآمد حقوق: این نوع مالیات یکی از بزرگترین بخش های درآمد مالیاتی دولت را تشکیل می دهد. تمام حقوق بگیران در هنگام دریافت حقوق خود بخشی را توسط کارفرمای خود به عنوان مالیات دولت پرداخت می کنند.
- مالیات بر حق تمبر (حق شناسایی امضا یا اسناد): زمانی که شما قرارداد یا تفاهم نامه و یا هر نوع سند دیگری را معامله می کنید، نوعی از مالیات با نام حق تمبر که به صورت ثابت یا متغیر بر اساس نوع قرارداد یا مقدار معامله تعیین می شود، برای شما در نظر گرفته می شود.
- مالیات بر مشاغل: این نوع مالیات بر روی درآمد صاحبان مشاغل آزاد اعمال می شود و این مشاغل طبق قانون در 3 گروه، طبقه بندی شده و مشمول پرداخت مالیات خود خواهند شد. از جمله مشاغل آزاد می توان به وکلا، پزشکان، فروشندگان و کسبه و … اشاره کرد.
- مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی: در بیشتر موارد جمع درآمد های شرکت های تجاری مشمول پرداخت مالیات می شود و این مالیات، مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی نامیده می شود.
- مالیات بر درآمدهای اتفاقی: برنده شدن یک فرد در قرعه کشی بانک یا هر نوع دیگری از هدیه گرفتن اموال، باعث می شود تا تمام درآمد حاصل از آن مشمول پرداخت مالیات شود.
- مالیات بر واردات و صادرات (حقوق عوارض گمرکی): نام دیگر این مالیات، مالیات گمرکی است و مقدار آن بر اساس نوع کالا متفاوت است و بر اساس سیاست های کلان کشورمان تعیین می شود. هدف از این مالیات صرفا تامین هزینه های دولت نیست بلکه به نوعی حمایت از تولید داخلی کشور است.
- مالیات بر جمع درآمد منابع مختلف درآمدی: در صورتی که شخصی چندین منبع درآمد داشته باشد، مقدار مالیات او به شکل سالانه و در قالب مالیات بر جمع درآمد منابع مختلف درآمدی تعیین خواهد شد.
همان طور که مشاهده می کنید حتی انواع مالیات و محاسبه آن ها پیچیدگی خاص خود را دارد. حالا فرض کنید شخصی بخواهد بدون کمک مشاور یا وکیل مالیاتی به پرونده مالیاتی خود رسیدگی کند. قطعا روند پیچیده پرونده مالیاتی علاوه بر گرفتن زمان او، در کاهش هزینه های شخص نیز اثر بخشی قابل توجهی نخواهد داشت. آیا می دانید وکیل مالیاتی با مشاور مالیاتی چه فرقی دارد؟ اگر دوست دارید درباره این مورد بیشتر بدانید تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
تفاوت مشاور مالیاتی با وکیل مالیاتی چست؟
شخصی که دانش نسبتا بالایی در حوزه امور مالی و حسابداری داشته باشد و در عین حال با قوانین مالیاتی و پیچ و خم های آن آشنا باشد، مشاور مالیاتی گفته می شود. مشاور مالیاتی وظیفه دارد شما را در کاهش هزینه های مالیاتی قبل از تعیین مبلغ و پس از آن راهنمایی کند. از جمله فعالیت هایی که قبل از تعیین مبلغ مالیات باید انجام شود، طبقه بندی و دقت در محاسبه ریز هزینه ها و درآمد های شخص حقیقی یا حقوقی است. هر چه اسناد مالی شما کامل تر باشد در کاهش هزینه های شما موثر خواهد بود.
از جمله کارهایی که پس از تعیین مبلغ مالیات می تواند توسط مشاور مالیاتی شما انجام بگیرد اعتراض و پیگیری نتیجه آن از طریق قانونی می باشد. در صورتی که مشاور مالیاتی شما از شما وکالت داشته باشد تا کارهای قانونی آن را پیگیری کند، با عنوان وکیل مالیاتی نیز شناخته می شود. در واقع وکیل مالیاتی الزاما وکیل نیست اما قطعا شخصی که به درجه وکالت رسیده باشد از دانش حقوقی بالاتری برخوردار است و به همین دلیل ما در معرفی بهترین وکیل مالیاتی در شیراز از بین بهترین وکیل های شهر شیراز نام برده ایم. پس عملا مشاور مالیاتی هیچ فرقی با وکیل مالیاتی ندارد.
کلام آخر
در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با بهترین وکیل مالیاتی در شیراز آشنا کنیم و در همین راستا به معرفی یک لیست 10 تایی از وکلای نامدار شیرازی پرداختیم و آدرس دفتر و شماره تماس آن ها در اختیار شما قرار دادیم. پیچیدگی پرونده های مالیاتی نیاز به حضور یک متخصص امور مالی و حقوقی را در این حوزه برای شما پر رنگ تر می کند. انواع متفاوت مالیات و قوانین مربوط به هر یک، محاسبه انواع مالیات و مواردی که باید در راستای کاهش مالیات خود رعایت کنید همگی از وظایف یک مشاور و وکیل مالیاتی است. به یاد داشته باشید درجه وکالت یک وکیل مالیاتی الزامی نیست بلکه نوعی مزیت است و منظور از واژه وکیل، دادن وکالت به شخص برای انجام و پیگیری امور مالیاتی است.