آموزش

10 تا از بهترین مدرس حسابداری در ایران 👨‍🏫【آپدیت1403】✅

در این بخش از مقاله حسابدارا قصد داریم به معرفی بهترین مدرس حسابداری در ایران بپردازیم. رشته حسابداری برای همگان شناخته شده می باشد و نیازی به معرفی ندارد، این رشته توانسته است دانشجویان زیادی را جذب کند و به بازار کار انتقال دهد، در مقابل دانشجویان، مدرسانی قرار دارند که به کار تدریس حسابداری ویزه بازار کار می پردازند و افراد را در جهت درآمدزایی از این راه تشویق می کنند. در ادامه مقاله به معرفی 10 نمونه از بهترین مدرس حسابداری در ایران می پردازیم و خواهشمندم تا پایان مقاله همراه ما باشید.

یک مدرس حسابداری چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

یک مدرس حسابداری خوب در مرحله اول می بایست به دروسی که تدریس می کند، علاقمند باشد. اگر علاقه ای وجود نداشته باشد، متدها و استراتژی های دیگر جهت تبدیل شدن به یک مدرس حسابداری خوب، تاثیرگذار نخواهد بود. استاد حسابداری باید به تدریس دروسی بپردازد که خودش به آن دسته از دروس علاقمند باشد و بر آن ها تسلط کافی داشته باشد. به طور معمول تمامی اساتید برجسته حسابداری، دائما در حال یادگیری می باشند و مهارت های خود را به شکل مداوم ارتقا می دهند.

یک مدرس حسابداری می بایست در کلاس درس به کلیه دانشجویان احترام بگذارد و سعی کند مطالب را از دیدگاه دانشجو ببیند و به آسان ترین زبان ممکن، مطالب را توضیح دهد. در کلاس های حسابداری، بسیار لازم است که کلاس به شکل دو طرفه و تعاملی برگزار شود. هر یک از استادان برجسته حسابداری که دانشجویان راضی و موفقی را تحویل جامعه داده اند، این گونه نبوده اند که در کلاس فقط خودشان صحبت کنند و متکلم وحده باشند، بلکه به هر میزان که دانشجویان در کلاس حسابداری، حضور فعال تری داشته باشند، در نهایت بازدهی کلاس نیز بالاتر خواهد بود.

یک مدرس حسابداری چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

اصلی ترین عامل تاثیرگذار در تعليم و تربيت دانشجويان و دسترسی به اهداف آموزشي، مدرسان می باشند. شناخت خصوصیات هر یک از استادان خوب، موجب ارتقا سطح کیفی آموزش می شود، در نتیجه موسسات آموزش عالي جهت تعيين نمودن ويژگي هاي مدرس حسابداری خوب، از روش هاي مختلفی استفاده مي کنند، يکي از اين روش ها که در حال حاضر، کاربرد بسیار زيادي دارد، تحقیق و مطلع شدن از میزان رضایت دانشجویان است.

با توجه به تحقیقات صورت گرفته در راستای انتخاب بهترین مدرس حسابداری، آمار نشان مي دهد که از اصلی ترین خصوصيات استاد خوب از ديدگاه اکثر دانشجويان به ترتيب می توان به فن بيان قوی، رعايت مهارت هاي تدريس حسابداری، سن، میزان تسلط مدرس حسابداری بر تمامی دروس، اشتیاق به تدريس، انتقاد پذيري و استفاده از  جدیدترین تجهیزات و فناوري اطلاعات، اشاره نمود.

توانمندی تدریس دروس حسابداری، میزان توانمندی پژوهشی، نظارت دقیق بر تمامی دانشجویان، اصول اخلاقی و رفتار درست، میزان پایبندی به مقررات آموزشی از سری ملاک های سنجش یک مدرسه حرفه ای حسابداری می باشد. میزان توانمندی آموزشی و تدریس، ارزشیابی و نظارت بر دانشجویان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

دلایل اهمیت تدریس حسابداری برای بازار کار

هدف اصلی از تدریس حسابداری برای بازار کار، توانایی برقراری ارتباط با اطلاعات اقتصادی یک کسب و کار به زبانی ساده و قابل فهم می باشد.
اصول حسابداری از اصلی ترین مفاهیمی می باشند که می‌ توان با تسلط کامل بر آن ها، امورات مالی و حسابداری را ساده تر انجام داد و در زمینه تحلیل و بررسی امورات مالی، تجربه کافی و آگاهی لازم را بدست آورد. از دیگر دلایل اهمیت تدریس حسابداری بازار کار می توان به موارد ذیل اشاره نمود که عبارت است از:

 هر کسب و کاری به یک سیستم حسابداری جامع احتیاج دارد: هرگاه در هر کسب و کاری، پولی رد و بدل شود، به حسابداری نیز نیاز می باشد، چرا که لازم است میزان سود و زیان اکتسابی در هر ماه به صورت دقیق محاسبه و بررسی شود.

حسابداری به کارکنان کمک می کند که در چارچوب قانون عمل کنند: داشتن سیستم ها و فرایندهای مالی و حسابداری خوب به عموم کارکنان کمک می کند که کسب و کار خود را از وضعیت قانونی بسیار خوبی بهره مند کنند. یکی از اصلی ترین وظایف هر حسابدار، ثبت تمامی اطلاعات مرتبط با امورات مالی بر اساس قوانین و مقررات گوناگون می باشد.

دلایل اهمیت تدریس حسابداری برای بازار کار

تدریس حسابداری بازار کار، رسیدگی های حسابرسی را می کاهد: هیچ کسب و کاری تمایل ندارد مورد رسیدگی قرار گیرد. یک سیستم حسابداری ضعیف، راه را برای انواع مختلف اشتباهاتی که توجه مقامات را جذب کند، هموار می کند. اشتباهات می تواند شامل بهم زدن فرم مالیات، مطالبه هزینه های گزاف و بیهوده و بسیاری از موارد این چنینی می باشد.

تدریس حسابداری موجب بهبود عملکرد یک سازمان می شود: تصمیم گیری درباره کسب و کار بدون داشتن اطلاعات درست، کار بسیار سختی می باشد. یک سیستم حسابداری جامع، اطلاعات لازم را جهت اخذ تصمیم گیری در مورد آینده سازمان ارائه می کند. تجزیه و تحلیل و بررسی سوابق مالی، موجب می شود یک سازمان در تصمیم گیری ها در مورد استخدام کارکنان، بکارگیری استراتژی های کسب و کار و موارد دیگر، بهتر عمل کند.

یک سیستم حسابداری جامع در وقت سازمان صرفه جویی می کند: اگر سیستم حسابداری یک سازمان خوب نباشد، مجبور می شوند زمان بسیاری را صرف بررسی و تلاش جهت درک اطلاعاتی کنند که به خوبی سازماندهی نشده است و آماده شدن برای پایان یک دوره مالی، کار بسیار سخت و پیچیده ای خواهد بود و زمان بسیار زیادی را تلف می کند. داشتن یک سیستم حسابداری جامع و حسابدار در کارکنان، پروسه مدیریت مالی را بسیار راحت و سریع تر می کند، در نتیجه سازمان می تواند زمان خود را برای امورات دیگر تجاری صرف کند.

بهترین مدرس حسابداری در ایران کدام است؟

با توجه به موارد ذکر شده، توانستیم اندک اطلاعاتی را درباره ویژگی های یک مدرس خوب حسابداری و اهمیت تدریس حسابداری بازار کار در اختیارتان قرار دهیم. اکنون ممکن است این سوال برایتان ایجاد شود که بهترین مدرس حسابداری در ایران کدام است؟ برای پاسخ به این سوال باید مدارک تحصیلی و سوابق استادان حسابداری را مورد بررسی قرار دهید تا نتیجه لازم را بدست بیاورید.

بهترین مدرس حسابداری در ایران کدام است؟

در ادامه مقاله به معرفی 10 نمونه از بهترین مدرس حسابداری در ایران می پردازیم، خواهشمندم تا پایان مقاله همراه ما باشید.

دکتر علیرضا هاشمی

دکتر علیرضا هاشمی بهترین مدرس حسابداری ایران

استاد علیرضا هاشمی دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکترای حسابداری می باشند ایشان مدرس دانشگاه در رشته حسابداری و مشاور و وکیل مالیاتی صد ها شرکت، آموزش بیش از 10 هزار دانشجو، عضو انجمن حسابداران خبره ایران و بسیاری از عناوین دیگر را در پرونده خود دارد.

علیرضا هاشمی همچنین موسس آموزشگاه سرای حسابدار اصفهان( بهترین آموزشگاه حسابداری اصفهان) و یکی از مدرسین دوره های حرفه ای این مجموعه می باشند. استاد علیرضا هاشمی یکی از اساتید خبره و بنام مخصوصا در زمینه امور مالیاتی و منابع انسانی می باشند و کلاس های ایشان از بهترین کلاس های حسابداری در ایران می باشد.

  • دارای بیش از 15 سال سابقه در زمینه مالی حسابداری و آموزش و مشاوره شرکتهای بزرگ
  • بیش از 1000 پرونده وکالت مالیاتی موفق
  • مدرس دانشگاه در رشته حسابداری
  • مدیر عامل موسسه حسابداری سرای حسابدار
  • عضو انجمن حسابداران خبره ایران
  • مشاور مالیاتی بیش از 300 شرکت در مدت خدمت
  • متخصص در زمینه پرونده های مالیات بر درآمد شرکت ها، مشاغل، مالیات بر ارزش افزوده و پرونده های رسیدگی به تراکنش های بانکی
  • راه اندازی سیستم های حسابداری و مالیاتی و سامانه مودیان
  • مشاوره منابع انسانی در زمینه امور اداره کار و تامین اجتماعی

شماره تماس: 03132251111
آدرس دفتر: اصفهان، میدان احمدآباد، ابتدای خیابان ولیعصر، کوچه هیئتیان، ساختمان سرای حسابدار
وبسایت: sarayehesabdar.ir


علی ثقفی

علی ثقفی

 

استاد علی ثقفی به عنوان موسس و نخستین رئیس انجمن حسابداری می باشد، ایشان رئیس دانشکده حسابداری و علوم مالی دانشگاه علامه طباطبایی نیز بوده اند و به عنوان اولین دبیرکل جامعه حسابداران رسمی در سال 1380-1382 و اولین دبیرکل مراکز سرمایه گذاری در سال های 1385-1388 فعالیت کرده است. استاد علی ثقفی را به علت پایه گذاری دوره های مختلف کارشناسی ارشد و دکتری حسابداری و تاسیس مجلات دانشگاه حسابداری، به عنوان پدیدآورنده مکتب نظری حسابداری، شهرت یافته است.

استاد علی ثقفی دوره کارشناسی ارشد حسابداری را در دانشگاه تربیت مدرس به وجود آورد و به مدت 10 سال سرپرستی رشته حسابداری دانشگاه تربیت مدرس را بر عهده گرفت. دوره کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی نیز به با تلاش های استاد ثقفی راه اندازی شد و سرپرستی این دوره نیز به مدت سه سال بر عهده ایشان می باشد. از دیگر اقدامات استاد ثقفی می توان به موارد ذیل اشاره نمود که عبارت است از:

  • برگزاری دوره دکتری حسابداری در دانشگاه تهران
  • برگزاری دوره دکتری حسابداری در دانشگاه علامه طباطبایی
  • فعالیت به عنوان مدیر گروه حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی
  • برگزاری دوره کارشناسی ارشد حسابداری در دانشگاه تربیت مدرس
  • برگزاری همکاری و سرپرستی علمی همایش های ملی حسابداری در کشور
  • برگزاری دوره کارشناسی ارشد و دکتری حسابداری در دانشگاه آزاد اسلامی بخش علوم و تحقیقات
  • استاد ثقفی به عنوان رئیس دانشکده حسابداری و علوم مالی دانشگاه صنعت نفت فعالیت کرده اند
  • استاد قفی مسئولیت ریاست دانشکده مدیریت و حسابداری و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشته اند

فرشید رستگار

فرشید رستگار

استاد فرشید رستگار یکی دیگر از اساتید برجسته حسابداری می باشند که دارای سوابق بسیار درخشانی در این زمینه هستند، ایشان به مدت ده سال است که فقط به کار وکالت و تدریس مباحث مالیاتی می پردازند و تجربیات بسیار زیادی را بدست آورده اند. استاد فرشید رستگار به عنوان موسس بروز ترین وب سایت مالیاتی کشور، مشاور مالیاتی معاونت حقیقی و حقوقی ریاست جمهوری، یکی از اعضای برجسته کارگروه مالیاتی مرکز وکلای قوه قضاییه، مشاور و مدرس مالیاتی، مدرس رسمی دانشگاه شریف و روزنامه دنیای اقتصاد، طراح و مدرس کارگاه های تخصصی مالیاتی فعالیت می کند.

برخی دیگر از سوابق استاد فرشید رستگار به شرح موارد ذیل می باشد که عبارت است از:

  • دارای گواهی نامه جامع آموزش سخنوری و فن بیان
  • دارای گواهی نامه جامع قانون مالیات بر ارزش افزوده
  • دارای گواهی نامه جامع قانون تجارت مرکز استاد آنلاین
  • فعالیت به عنوان وکیل مالیاتی بیش از 300 شرکت و صنف
  • دارای گواهی نامه جامع قوانین و مقررات آموزش حسابداری
  • فعالیت به عنوان مشاور مالیاتی بیشتر از 500 شرکت و صنف
  • دارای گواهی نامه جامع قوانین مالیاتی مرکز آموزش حسابداری
  • دارای گواهی نامه جامع دادرسی مالیاتی مرکز آموزش حسابداری
  • دارای گواهی نامه جامع آموزش مهارت های فن دفاع مرکز استاد آنلاین
  • فعالیت به عنوان طراح و مدرس انواع مختلف کارگاه های تخصصی مالیاتی
  • فعالیت به عنوان مدرس رسمی جهاد دانشگاهی شریف و روزنامه دنیای اقتصاد
  • موسس اصلی ترین رسانه مالیاتی در سرتاسر کشور (و­ب سایت رسمی MrTax.ir)
  • فعالیت به عنوان مدرس مالیاتی دوره های آموزش ضمن خدمت کارکان شرکت های خصوصی
  • فعالیت به عنوان طراح و مدرس نخستین دوره های جامع آموزش مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی در کشور

میثم حاجی محمدی

میثم حاجی محمدی

استاد میثم حاجی محمدی از دیگر اساتبید برتر رشته حسابداری می باشند که دارای رزومه حجیمی در این زمینه می باشند. نکته مهم درباره استاد، اجرای امورات پیچیده در ادارات بیمه و مالیات در طول مدت همکاریش با شرکت های گوناگون بوده است. به گفته استاد حاجی محمدی، شرکت ها ایشان را به عنوان نیروی تازه وارد برای کارهای پیگیری اداری، به ادارات بیمه و مالیات می فرستادند و پس از گذشت مدتی، نسبت به کارهای بیمه ای بسیار علاقمند شدند و در این زمینه خدمات زیادی را عرضه نمودند.

در حال حاضر استاد حاجی محمدی پس از گذراندن سال های بسیار، به عنوان مشاوره مالیاتی و مخالفت علیه پولشویی در شرکت های بزرگ، فعالیت می کنند. ضعف آگاهی در اجرای تکالیف مالیاتی از جانب استاد حاجی محمدی، مهم ترین دلیل تحمیل خسارات سنگین جریمه های مالیاتی به شرکت ها می باشد. همچنین پیچیده بودن مفاد مالیاتی برای مدیران و حسابداران، موجب شده است که ایشان به عنوان مبتکر اولین دوره آموزشی مالیاتی به شکل عملی، محسوب شوند. برخی دیگر از سوابق استاد حاجی محمدی به شرح موارد ذیل می باشد که عبارت است از:

  • موسس پرشین حساب
  • سخنران برتر مالیاتی در بازار موبایل تهران
  • کارشناس برجسته مالیاتی روزنامه خراسان
  • مشاور مالیاتی برنامه صدا و سیمای دستپخت
  • مدرس برتر روزنامه اقتصادی ایران، دنیای اقتصاد
  • نویسنده کتاب های مهمی اعم از صفر تا صد مالیات
  • مدیر مالی نمایندگی شرکت شانتویی چین در ایران
  • ایشان عضو وابسته انجمن حسابداری ایران می باشند
  • سخنران برجسته تجار شبکه دخانی ایران در هتل المپیک
  • ایشان به عنوان کارشناس مالیات در رادیو فعالیت می کنند
  • سخنران همایش مالیاتی مخصوص موسسات فرهنگی در اداره کل فرهنگ و ارشاد کرج

جواد شکر خواه

جواد شکر خواه

استاد جواد شکر خواه از دیگر اساتید برجسته حسابداری می باشند که دارای مدرک دکترای حسابداری از دانشگاه علامه طباطبائی هستند. عضویت در هیات علمی دانشگاه مدیریت و حسابداری، فقط یکی از سوابق علمی و اجرایی دکتر جواد شکرخواه محسوب می شود. استاد جواد شکر خواه، مدیر عامل و عضو هیئت‌ مدیره مؤسسه بنیاد برکت و مدیر عامل و عضو هیئت‌ مدیره شرکت سرمایه‌ گذاری پویا می باشند و از اعضاء برتر و اصلی انجمن حسابداری ایران، محسوب می شوند.

از دیگر سوابق درخشان علمی و اجرایی دکتر جواد شکر خواه می‌ توان به عضویت در هیئت‌ مدیره شرکت سیمان ارومیه اشاره نمود و یا عضویت ایشان در هیئت‌ مدیره شرکت سرمایه‌ گذاری، مدبر، شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران و… را می توان اشاره کرد.

جعفر باباجانی

جعفر باباجانی

استاد جعفر باباجانی در زندگی حرفه ای خود، کسب و کارهای مختلفی را در زمینه خدمات حسابداری، مالیاتی، حسابرسی و طراحی سیستم تجربه کرده است، اما فعالیت اصلی استاد باباجانی به عنوان حسابدار رسمی و از اعضای پایه گذار جامعه حسابداران رسمی ایران، بیش‎تر در حوزه حسابرسی مستقل می باشد. استاد باباجانی هم چنین مقام عضویت در جامعه حسابداران رسمی ایران را در کارنامه خود دارد.

استاد جعفر باباجانی یکی از اعضای برجسته انجمن حسابداران خبره ایران می باشد و به عنوان حسابدار برجسته این انجمن شناخته شده است.
استاد جعفر باباجانی پس از دریافت نمودن مدرک کارشناسی ارشد حسابداری، در دانشگاه‎ ها و موسسه های آموزش عالی فراوانی به تدریس دروس مختلف حسابداری و حسابرسی در مقاطع مختلف کاردانی تا دکتری پرداخته اند.

اکثر افراد استاد جعفر باباجانی را به عنوان استاد حسابرسی و حاکمیت شرکتی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی می شناسند. ایشان هم‎چنین مقام عضویت هیئت علمی موسسه عالی بانکداری ایران (وابسته به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران) را در کارنامه دارند و هم چنین به عنوان مدیر گروه آموزشی حسابداری، این مرکز آموزش عالی فعالیت می کنند.

بیتا مشایخی

بیتا مشایخی

استاد بیتا مشایخی یکی دیگر از اساتید برتر حسابداری در کشور می باشد که دارای مدارک تحصیلی مهمی می باشد و از جمله آنان می توان به مدرک دکتری حسابداری از دانشگاه تهران، مدرک کارشناسی حسابداری از دانشگاه صنعت نفت و مدرک کارشناسی ارشد حسابداری از دانشگاه شهید بهشتی، اشاره نمود. استاد بیتا مشایخی در زمینه تالیف و انتشار کتاب نیز دارای رزومه درخشانی می باشد که از جمله آن ها می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  • تالیف کتاب حسابداری مدیریت
  • تالیف کتاب حسابرسی داخلی
  • ترجمه کتاب اصول حسابداری
  • ترجمه کتاب حسابداری برای مدیران
  • ترجمه کتاب راهبری شرکتی و اخلاق
  • تالیف کتاب حسابداری بهای تمام شده
  • ترجمه کتاب مروری بر مفاهیم حسابداری بهای تمام شده
  • ترجمه کتاب مطالعات موردی در اخلاق، تقلب و راهبری شرکتی

ساسان مهرانی

ساسان مهرانی

استاد ساسان مهرانی یکی دیگر از اساتید برتر در زمینه آموزش امورات مالی و حسابداری می باشد. ایشان عضو اصلی کمیته تهیه و تدوین حسابداری تعهدی می باشد و هم چنین به عنوان مدیر گروه تخصصی حسابداری و مالی مرکز مطالعه و تدوین کتب علوم اسلامی و اخلاقی، فعالیت می کند. از دیگر سوابق درخشان استاد ساسان مهرانی می توان به موارد ذیل اشاره نمود که عبارت است از:

  • دارای سابقه حضور در گروه تخصصی مالی و حسابداری
  • دارای عضویت در گروه تخصصی حسابداری سازمان سمت
  • عضویت در کمیته تخصصی برنامه ریزی حسابداری علوم کشور
  • دارای سابقه فعالیت به عنوان مدیر گروه حسابداری و حسابرسی
  • فعالیت به عنوان مدیر گروه حسابداری در بخش های مختلف کشور
  • عضویت در کمیسیون برنامه ریزی و ارتقاء نشریات علمی دانشگاه تهران
  • دارای سابقه عضویت در کمیته تخصصی برنامه ریزی رشته مالی حسابداری
  • دارای سابقه فعالیت به عنوان مدیر گروه موسسه حسابداری و مالی پردیس ارس
  • دارای سابقه فعالیت به عنوان مدیر گروه و نماینده دانشکده مدیریت در پردیس ارس
  • فعالیت به عنوان مدیر علمی و اجرایی حسابداری تعهدی در دانشگاه ها و موسسه های مختلف
  • عضویت در کمیته تدوین نظام یکپارچه مالی، آموزشی و پژوهشی، اداری در دانشگاه های کشور
  • عضویت در هیئت داوری گروه تخصصی علوم انسانی در مرحله کشوری جشنواره دانشجوی نمونه
  • دارای سابقه مدیریت گروه تخصصی مالی و حسابداری سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم اسلامی و انسانی

احمد بدری

احمد بدری

استاد احمد بدری یکی دیگر از اساتید برتر رشته حسابداری می باشد که دارای سوابق بسیار ارزشمندی است. استاد بدری دارای سابقه 22 سال تدریس در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مدیریت مالی و حسابداری می باشد و در رشته های مختلف حسابداری مالی، مدیریت مالی، تئوری حسابداری، تصمیم گیری درباره مسائل مالی و اقتصادی، مدیریت سرمایه گذاری، تحقیقات عملی و تجربی در مدیریت مالی و حسابداری، سوابق تدریس فراوانی دارند. از سوابق کاری ایشان می توان به موارد ذیل اشاره نمود که عبارت است از:

  • عضو فعال مراکز علمی و پژوهشی
  • عضو فعال انجمن های حسابداران ایران
  • فعالیت به عنوان مشاور مالی شرکت ها
  • عضویت در جامعه حسابداران رسمی ایران
  • دارای دکتری حسابداری از دانشگاه تهران
  • دارای مقام مدیریت مالی دانشگاه شهید بهشتی تهران
  • دارای مدرک لیسانس حسابداری از دانشگاه علامه طباطبائی
  • دارای عضویت در هیات مدیره شرکت های مالی، صنعتی و تجاری
  • دارای مدیریت به عنوان رئیس دانشکده حسابداری و مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

موسی بزرگ اصل

موسی بزرگ اصل

استاد موسی بزرگ اصل از دیگر اساتید برجسته در زمینه علوم حسابداری می باشند که توانسته اند در این زمینه فعالیت گسترده ای داشته باشند و دارای رزومه درخشانی هستند. از دیگر سوابق استاد موسی بزرگ اصل می توان به موارد ذیل اشاره نمود که عبارت است از:

  • دارای سابقه عضویت در هیات مدیره شرکت سیمان ارومیه
  • دارای سابقه عضویت در هیات مدیره شرکت مدبران شیمی
  • دارای سابقه عضویت در هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری ری
  • دارای سابقه عضویت در هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری مدبر
  • دارای سابقه عضویت در هیات مدیره شرکت صنایع ریخته گری ایران
  • دارای سابقه عضویت در هیات مدیره شرکت کارگزاری تدبیرگران فردا
  • دارای سابقه عضویت در هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری ملی ایران
  • دارای سابقه مدیرعامل و عضو اصلی هیات مدیره شرکت سرمایه‌ گذاری پویا

برای تبدیل شدن به یک حسابدار ماهر، چه کارهایی باید انجام دهیم؟

علم و دانش حقوقی: به طور معمول در انجام امورات حسابداری سازمان ها یا شرکت های بزرگ، نیاز می باشد که حسابدار دائما در تعامل با ارگان ها و افراد گوناگون از جنبه حقوقی و قانونی مسائل از جمله مالیات، دارایی، بیمه و دیگر ارگان های مربوطه به درستی آشنا شوند.

شخصیت حرفه ای یک حسابدار: همان طور که می دانید، حسابداری در صدر شغل های تخصصی محسوب می شود، در نتیجه داشتن دانش و مهارت، بخش مهمی از آن را تشکیل می دهد و برای تبدیل شدن به یک حسابدار حرفه ای، می بایست از لحاظ شخصیتی نیز مهارت انجام مسئولیت ها و تعهدات لازم را داشته باشید.

یادگیری مداوم و پایدار: یک حسابدار می بایست از دانش بسیار قوی دررابط با مبنای کار حسابداری برخوردار باشد و با آموزش مفاهیم اولیه حسابداری، این هدف تحقق نمی یابد و کافی نمی باشد. یک حسابدار باید دائما نسبت به به‌ ­روزرسانی دانش و مهارت ­‌های خود، فعال باشد. با توجه به این که همواره تغییراتی در رابط با این اصول، قوانین و مقررات پیش می آید، این تغییرات به طور مستقیم، حرفه حسابداری را تحت تأثیر قرار می‌ ­دهند. یک حسابدار می بایست شناختی جامع از آخرین اخبار و دگرگونی اتفاقات در حوزه­‌های کاری خود داشته باشد.

برای تبدیل شدن به یک حسابدار ماهر، چه کارهایی باید انجام دهیم؟

مهارت‌ ­های درون سازمانی: به طور معمول یک حسابدار به شکل روزانه با تعداد زیادی از اسناد، اعداد و ارقام و داده ­‌ها رو به رو است، در نتیجه، برای آن که بتواند نسبت به تمامی جزئیات مربوط به این حرفه، آگاهی لازم را داشته باشد و به روشی درستی به اطلاعات مناسب دسترسی یابد، می بایست از مهارت­‌ ها و توانایی های درون سازمانی بسیار خوبی برخوردار شود. شرکت در دوره های حسابداری مالی، به افراد مختلف جهت کسب مهارت‌ های گوناگون کمک می‌ کند.

داشتن آمادگی برای پاسخگویی: یک حسابدار خوب کسی می باشد که نتایج کار خود و هرگونه خطا و اشتباهی که در عملکرد او دیده می شود را قبول کند و سعی در انکار نداشته باشد. یک حسابدار خوب می بایست مسئولیت اشتباهات خود را بپذیرد و این تضمین را بدهد که این اشتباهات دوباره تکرار نخواهند شد.

قابل اعتماد بودن: یکی از ویژگی های ارزشمند یک حسابدار، قابل اعتماد بودن او می باشد. حسابدار با یکی از محرمانه ­‌ترین مسائل کاری سازمان، یعنی وضعیت مالی و اقتصادی سازمان سر و کار دارد. حسابدار می بایست به اندازه کافی رازدار و قابل اعتماد باشد تا بتواند از امنیت اطلاعات محرمانه سازمان، حفاظت کند.

به کدام یک از آموزشگاه ها و اساتید حسابداری می توان اعتماد کرد؟

استاد حسابداری همه فن حریف: در هر رشته‌ ای اعم از حسابداری یا رشته های دیگر، تنها کسی می‌ تواند لقب استاد را به خود اختصاص دهد که خود نیز سختی ها و مشکلات زیادی را در کار تجربه کرده باشد. در بعضی از موسسات آموزش حسابداری، ممکن است وظیفه آموزش بر عهده فردی باشد که فقط صرفا جهت فرار از انجام این کار به صورت عملی، به سمت تدریس رفته باشد. چنین شخصی، نه تنها دانش مورد نیاز برای تدریس ندارد، بلکه نمی‌ تواند افراد را به انجام و پیشرفت در آن رشته، علاقمند کند.

یک مدرس حسابداری حرفه ای، خود نیز می بایست نسبت به حرفه اش بسیار عاشق پیشه باشد و حین حسابداری یا حسابرسی، در جزئیات کارش غرق شود. او باید به تمام ریز و درشت کارش مسلط شود، تا بتواند تجربیات خود را به خوبی در اختیار دیگر دانشجویان قرار دهد. یک مدرس خوب باید به تمامی وظایف خود عمل کند و در واقع حسی مسئولیت پذیری عمیقی داشته باشد.

به کدام یک از آموزشگاه ها و اساتید حسابداری می توان اعتماد کرد؟

معرفی به بازار کار به شکل تضمینی: اگر هر آموزشگاه حسابداری تضمین کند که پس از آموزش، افراد را به شرکت‌ های معتبری معرفی می‌ کند و با نظر پرسی از دانش آموزان قبلی، این اطمینان را بدست می آورند که آیا آموزشگاه به تعهدات خود عمل می کند یا خیر. این یکی از شاخصه های اصلی هر آموزشگاه حسابداری می باشد.

وقتی آموزشگاه حسابداری چنین خصوصیت مهمی داشته باشد، به این معنی است که از سیستم آموزشی خود، رضایت کامل دارد و آن متد آموزشی، آزمون خود را قبلا پس داده است، چرا که اگر نمی‌ توانستند حسابداران ماهری را تحویل بازار کار بدهند، پس از مدتی هیچ شرکتی حاضر به عقد قرارداد با آن‌ ها نمی‌ شد.

داشتن یک وب سایت آنلاین جامع: اگر آموزشگاه حسابداری یا مدرس حسابداری که قصد دارید به آن مراجعه کنید، وب سایت آنلاین هوشمندی نداشته باشد، باید به اعتبار آن شک کنید. در واقع، در انتخاب بهترین مدرس حسابداری که برای اطلاع رسانی اخبار موثق و دوره های آموزشی خود، وب سایتی طراحی نکرده است، می بایست کمی وسواس به خرج داد. البته این مسئله همه جا ثابت نیست، به این معنی که اگر مدرسی وب سایت آنلاینی نداشته باشد، حتما مدرس بی سوادی محسوب می‌ شود.

کلام آخر

در این بخش از مقاله به توضیح بهترین مدرس حسابداری در ایران پرداختیم و تمام تلاش خود را کردیم که اطلاعات جامعی را درباره مباحث گوناگون اعم از ویژگی های مدرس حسابداری خوب و دلایل اهمیت تدریس حسابداری برای بازار کار، در اختیارتان قرار دهیم. هم چنین از همه شما عزیزان تشکر می کنم که تا این بخش از مقاله همراه ما بودید و خواهشمندم نظرات خود را با ما در میان بگذارید و کامنت کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

elham

الهام عرب هستم 25 ساله دارای مدرک کاردانی نرم افزار کامپیوتر و IELTS زبان انگلیسی و دارای 2 سال سابقه کار تخصصی در زمینه مقاله نویسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا